Som en David i la Marta de Can Valls, una parella de restauradors que sempre en tenim una al cap.

En David és un apassionat de la cuina, no només és la seva feina sinó també el seu hobbie i la seva vida. Jo, la Marta, una enamorada de fer les coses maques, de lluitar per la nostra feina, perquè m’encanta aquest món i perquè crec que aquest projecte serà un somni fet realitat.

Tenim 2 petits. El gran un superheroi que ja de petit ens va ensenyar que s’ha de lluitar per seguir endavant. I el petit, un trasto que ens ha ensenyat a riure per tot i enamora a cada pas.

La família
Can Valls

La pandèmia va ser un desastre en tots els sentits, bé en tots no. En el nostre cas ens va regalar temps per pensar, temps per valorar el que tenim i temps per pensar què ens agrada, què volem fer i on volem arribar. La natura, el camp, els animals, des de petits hem viscut envoltats de tot això, però de vegades quan et fas gran algunes d’aquestes coses que t’apassionaven s’obliden.

Amb la pandèmia vam recuperar aquesta passió i al juny d’aquest 2021 hem comprat un camp d’avellaners. Uns avellaners que estem recuperant, un bosc on hi viurà una família de 4 potes que hem adoptat i una barraca que restaurarem.

Des de fa anys els coulants fets amb avellanes de la nostra terra són un dels postres estrella del restaurant. Amb el pas de la pandèmia i la necessitat de reinventar-nos i seguir endavant amb aquestes postres de xocolata van arribar a moltes de les vostres cases i ara que els començarem a comercialitzar esperem que arribin a moltes més.

En resum, aquests som nosaltres i aquest és el nostre projecte i somni fet realitat.

Marta Vilar Suris