VOLEM QUE EN FORMIS PART

Els Martinets són molt més que coulants.
Descobreix el perquè del nostre projecte

Som una família de restauradors que a causa de la pandèmia ens vam veure obligats a tancar temporalment el restaurant. Mentre érem a casa, clients i amics ens van començar a demanar menjars per servir a domicili, entre ells els arrossos i els coulants, que sempre han sigut un dels postres estrella del restaurant.

Així va ser com vam començar a envasar aquest postre al buit, afegint unes senzilles instruccions perquè la gent l’escalfés a casa seva. Cada vegada en fèiem més i molts ens explicàveu els somriures que us robava malgrat la situació. Un cop obert el restaurant els vam seguir venent per emportar, fins que  vam decidir tramitar el registre sanitari per poder comercialitzar-los i que així poguessin arribar a com més cases i famílies millor.

De tot això han passat uns mesos, uns de més durs que altres, però amb esforç i il·lusió hem pogut fer realitat aquest projecte que ara va més enllà de vendre coulants. Al juny de 2021 vam comprar i recuperar un camp d’avellaners, algun d’ells centenaris, del nostre poble Sant Martí Sapresa.

Com us explicava, ara això ha passat a formar part d’un projecte personal i familiar. Aquest camp d’avellaners i aquest postre formen part de la il·lusió que es valori la natura, el lloc on vivim, els fruits de la terra i la feina de l’artesà.

Coulant d'Avellana de Brunyola

Coulant de Xocolata blanca

Coulant de Xocolata negra

Coulant de Pistatxo

Els vols conèixer?

Coulant d'Avellana de Brunyola

Coulant de Xocolata negra

Unes postres delicioses i de quilòmetre zero

I sempre havia tingut un somni, ser feliç.
I què significa? Salut, família, passió pel que fas, entendre que tot i que ens agradaria que tot fos rosa, també hi ha dies grisos i que després de les tempestes, surt el sol.

I la tempesta va venir i va fer moure tots els fonaments que durant anys les nostres famílies havien fundat, però amb vosaltres vam fer sortir el sol. Diuen que quan plantes coses boniques, surten coses encara millors, i al final la pluja i el sol serveixen per això: per enfortir, créixer valorar… I aquest dolç que porta el nom de la terra d’on ha sortit, parla de moltes coses: de tradició, de família, de natura, de valorar, de vides d’amor i sobretot d’estimar el que fas.

Gaudiu-lo, compartiu-lo, viviu-lo, que us acompanyi, que celebri amb vosaltres els dies de festa i sobretot que el gaudiu com faig jo, perquè per mi i per nosaltres és molt més que un postre és un dolç amb nom propi.

Marta Vilar Suris