VOLEM QUE EN FORMIS PART

Un projecte que neix dels fruits del nostre territori.

Els Martinets són els coulants de Sant Martí Sapresa, el lloc on va començar aquest deliciós projecte.

Els nostres productes són el resultat d’una combinació de passió, esforç i dedicació. Els camps d’avellaners són el nucli de tot, ja que cada avellana que hi neix és la base del que produïm. Això ens permet obtenir productes de proximitat i assegurar la màxima qualitat en tot allò que oferim.

ELS NOSTRES VALORS

Els Martinets són un projecte que va més enllà de la producció de coulants, representen un compromís amb els nostres valors: treball, diversitat i solidaritat.

Treball

Des de la dedicació als camps d’avellaners fins a la cura de la família de 4 potes, som conscients que cada pas per continuar endavant requereix treball i compromís constant i diari.

Diversitat

Creiem fermament que cada persona té els seus talents i les seves capacitats, i precisament això és el que fa que tothom sigui únic. És necessari acceptar i valorar les diferències per aconseguir un espai on tothom tingui lloc i un paper fonamental.

Solidaritat

Des dels Martinets entenem que estem connectats al món i tenim la responsabilitat de contribuir al benestar i creixement d’altres persones. Així, col·laborem amb altres iniciatives per tal de poder-nos ajudar mútuament i aprendre els uns dels altres.

Fundació Astres

Els Martinets, un projecte que ens fa créixer plegats

Després d’un temps treballant als Martinets vam veure que necessitàvem ajuda per continuar fent tota la feina, de manera que no vam dubtar a l’hora de comptar amb la Fundació Astres per formar part del nostre projecte.

La Fundació Astres és una entitat que està a Santa Coloma de Farners i treballa per millorar la qualitat de vida, acompanyar i donar suport a persones amb discapacitat intel·lectual. Tenim un vincle especial amb aquesta fundació perquè en Josep, germà de la nostra Sílvia i cosí d’en David, en forma part.

Així doncs, venen de dilluns a divendres i ens ajuden amb totes les feines que fem: donem menjar a la família de 4 potes, traiem els ous, podem els avellaners i en recollim les avellanes quan és el temps, netegem, etc. Després d’això podem afirmar que tots hi sortim guanyant: ells, nosaltres i la família de 4 potes.

La família de 4 potes

A casa sempre hem crescut amb animals, i creiem que tenir-los els ajuda a ells però també a nosaltres i als nostres fills. Ara mateix no podem imaginar-nos els nostres camps sense la família de 4 potes. Voleu conèixer-la?

Els rucs van ser els primers a arribar. Els vam acollir d’una casa rural que va tancar i no tenien on anar, així que vam decidir ser la seva nova família.

Les ovelles eren de l’últim pastor de Sant Martí Sapresa. En un inici eren sis, però ja en tenim quinze!

També tenim conills i gallines, i de les gallines n’aprofitem els ous.

Finalment, la nostra família de 4 potes la completen dos vedells Black Angus.