el nostre origen

El municipi que dona
lloc als Martinets

Hem nascut a Sant Martí Sapresa, un petit poble que pertany a Brunyola, lloc que dona nom a les nostres avellanes. Estem fets amb avellanes de Brunyola, de la varietat negreta i d’aquí poc de les avellanes del nostre camp. Concretament som el postre estrella de Can Valls, un restaurant amb més de 50 anys d’història i 3 generacions de la mateixa família darrere els fogons.

En David va ser qui ens va fer per primera vegada ara fa 12 anys i des de llavors molts i moltes de vosaltres ens heu menjat per postres al Restaurant dins un plat amb forma d’avellana. A causa de la pandèmia i de les ganes de seguir endavant d’en David i la Marta, vam arribar a moltes de les vostres llars.

Ara començarem a caminar sols i esperem arribar a moltes més!

Brunyola

Sant Martí Sapresa

Can Valls és el nostre projecte inicial, el restaurant familiar on vam descobrir el veritable amor per la gastronomia fent-vos gaudir dels nostres plats. La tradició i el producte són imprescindibles per nosaltres, però a la nostra cuina hi manen la tècnica, la temporada i l’evolució constant. El nostre xef, David Valls, és l’ànima del restaurant, tot i que no seria res sense el nostre equip i els nostres clients. Visita’ns, ens trobaràs a Sant Martí Sapresa.